Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

εχει αδικο;

Διαφήμιση γυναικείου περιοδικού στην τηλεόραση. Ανάμεσα στα βασικά θέματα του τεύχους: «Καθυστερεί ο σύντροφός σας να φτάσει σε οργασμό; Προτάσεις και λύσεις».

Αν φτάσεις γρήγορα είσαι λάθος, αν φτάσεις αργά είσαι λάθος, αν δεν έχει φτάσει η γυναίκα πρώτα είσαι λάθος, για τον άντρα το σεξ έχει μετατραπεί πια σε διαδικασία με ολοένα και περισσότερα ζητούμενα και παραμέτρους, με αποτέλεσμα η μαλακία να παρουσιάζεται εμπρός του ως προοπτική σαγηνευτικά απλή. Σε περασμένες εποχές ο αυνανισμός πήγαινε πακέτο με την ενοχή, αλλά στο σεξ ο άντρας μπορούσε να αφοσιωθεί χωρίς σκοτούρες στη δική του απόλαυση. Τώρα ισχύει το αντίστροφο.
---
Μάνα μιλά με το πεντάχρονο παιδί της στο σούπερ - μάρκετ: «Κωνσταντίνε - Φοίβε, έλα εδώ. Κωνσταντίνε - Φοίβε, μην πειράζεις τα γιαούρτια. Κωνσταντίνε - Φοίβε, νά ο χυμός που σου αρέσει. Κωνσταντίνε - Φοίβε, ησύχασε επίτέλους, με ζάλισες».
Ευτυχώς η Ασπασία - Έλενα είχε μείνει σπίτι. Ευτυχισμένοι καιροί για νηπιαγωγούς: μόνο για να φωνάξουν τα ονόματα των παιδιών έχει βγει η μισή μέρα.

απο old-boy.blogspot.com

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...