Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

αφελες ερωτημα



Αποχή από το Χ.Α. συνιστούν οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι στους πελάτες τους. Συστάσεις, που αποτυπώνονται καθημερινά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, κυρίως στις τραπεζικές μετοχές που δέχονται συνεχείς πιέσεις τις τελευταίες εβδομάδες.
Τουλάχιστον μέχρις ότου ηρεμήσει η κατάσταση στην αγορά ομολόγων, η Credit Suisse συστήνει διακριτική αποχή από το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
prezatv

στην ευρωπαϊκη ενωση προστατευονται παρα πολλες αρχες και δικαιωματα πολιτων.η "αρχη προστασιας" ειναι παρουσα στην παραμικρη δραστηριοτητα που αναπτυσεται εντος των τειχων.
το ερωτημα(μπορει να ειναι και αφελες)εχει ως εξης:εχει το δικαιωμα ενα κρατος να υπερασπιστει την οικονομια του-εν προκειμενω το χρηματιστηριο-καταφευγοντας σε αγωγες για χειραγωγηση απο εξωτερικους παραγοντες οπως η Credit Suisse;
στη χωρα μας ισχυει:τόσο το αδίκημα της χειραγώγησης όσο και αυτό της εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών αντιμετωπίζονται με βάση τη νέα χρηματιστηριακή νομοθεσία ως κακουργήματα και εφ' όσον αποδειχθούν από τη Δικαιοσύνη, τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης μέχρι 10 ετών και χρηματικά πρόστιμα που φτάνουν ώς τα 2 εκατ. ευρώ
λοιπον;

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...