Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

η συναντηση του martini


ολοι εχουμε ριξει τη ματια μας,αυτες τις ημερες,στα παιγνιδια, που βομβαρδιζουν τα διαλειμματα στις τηλεοπτικες ζωνες.τοσα πολλα,τοση ποικιλια.
διαβαζα τις προαλλες,ενα αρθρο σχετικα με τη hasbro,μεγαλη εταιρια παραγωγης παιγνιδιων.η εταιρια αυτη λοιπον,ετοιμαζεται να ανοιξει το δικο της studio παραγωγης ταινιων.ετσι παιρνοντας το παραδειγμα των transformers,που ανεβασε τις πωλησεις της εταιριας,θα προχωρησει σε δημιουργια νεων ταινιων χρησιμοποιωντας τα δικα της παιγνιδια-εικονες.περιμενωντας αναλογη αυξηση στις πωλησεις των παιγνιδιων-πρωταγωνιστων.
ενας νεος διευθυνων συμβουλος-δεν ενδιαφερει το ονομα του-επελεξε αναμεσα στα αλλα,μια αλλαγη.τη συναντηση του μαρτινι.οχι δεν πινουν ολοι μαρτινι μεχρι να μερακλωσουν(θυμιζει κατι;).το ονομα το πηρε απο το σχημα των ποτηριων.
οι ερευνητες ξεκινουν απο το χειλος του ποτηριου,ψαχνοντας για νεες καινοτομιες και τεχνολογια.και καταληγουν σε επιλογη λιγων και ελπιδοφορων.ετσι αλλωστε ξεκινησε μια νεα σειρα παιγνιδιων με πωλησεις πανω απο 60 χωρες.
η προοδος των animatronics(χειλος ποτηριου),ηταν αυτη που σε συνδιασμο με τη ρομποτικη,δημιουργησαν τη νεα σειρα.και συνεχιζουν.
εμεις μενουμε παντως με την τελευταια εντυπωση-εικονα.το τι χρειαστηκε βεβαια για να φτασει αυτη η εικονα-παιγνιδι στη βιτρινα,ποσως ενδιαφερει.ισως ομως αν κοιτουσαμε πιο προσεκτικα μεσα,μπορει να αντιλαμβανομασταν οτι καποιοι δεν καταναλωνουν απλως αλλα δημιουργουν συνεχως.και εμεις ως δια βιου καταναλωτες,ψεγουμε τους αδιστακτους δημιουργους.

κι ο καημενος ο αγιος βασιλης τρωει ολο το χαμαληκι τζαμπα..

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...