Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ντου απο παντου


Ενέργεια που θύμισε ...σκοτεινές εποχές για τον Τύπο από εκπροσώπους του ΠΑΜΕ στο χώρο των ΜΜΕ.
Εισέβαλαν στο στούντιο των ειδήσεων της ΕΤ3 την ώρα που οι δύο παρουσιαστές είχαν ξεκινήσει το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, τους διέκοψαν και απαίτησαν να διαβαστεί κείμενο που αναφέρονταν στις κινητοποιήσεις της συνδικαλιστικής οργάνωσης του
ΚΚΕ.
Μάλιστα δήλωσαν ότι η σειρά των ειδήσεων δεν ήταν η σωστή, τονίζοντας τους ότι η πρώτη αναφορά του δελτίου έπρεπε να είναι οι απεργίες.
Ψύχραιμοι οι παρουσιαστές και αφού έβαλαν ένα βίντεο για να παρει θέση στο πάνελ μια εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, που απασχολείται στο "Ριζοσπάστη", διεκοψαν τη ροή των ειδήσεων και της έδωσαν το λόγο. Ακολούθησε η ανακοίνωση τους.
απο τον αγγελιοφορο.
θυμαμαι κατα τη διαρκεια του 18ου συνεδριου η παπαρηγα ειχε απαγορευσει τις καμερες των δημοσιογραφων να καταγραψουν τις εργασιες.η ιδια ειχε επικαλεστει την περιφρουρηση της σοβαροτητας του συνεδριου.
στην παρουσα φαση οχι μονο ισχυει το "διαλογος δε γινεται χωρις το κκε" αλλα ουτε δελτιο βγαινει χωρις το πρωτο θεμα να αναφερεται σε αυτο.περιμενω να το δω και στα ιδιωτικα καναλια αυτο το "ντου".
σε λιγο θα στελνουν προκυρηξεις στο indymedia και στον "ιο" της ελευθεροτυπιας.
μου'ρθε στο μυαλο εκεινο το πρωτοσελιδο της αυριανης που ελεγε:"να αναλαβουν οι πολιτες ή το κκε την αποκατασταση της ταξης και του δημοκρατικου πολιτευματος" και μου'ρχεται μια ανασυνταξη.....

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...