Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

μονο για indies...


αν δεν κανω λαθος η κυριακατικη ελευθεροτυπια εχει ενα cd με πουλικακο και λογαριδη.μου αρεσουν και οι δυο.οχι σαν φωνες αλλα περισσοτερο ως παρουσιες και προσωπικοτητες.
ειναι rock και ειναι ατοφιοι.
εγραψα και τις προαλλες πως κατι τυπους σαν τον παπακωνσταντινου,πως τον λενε τον αλλο τον κλαψιαρη με την κιθαρα,αα τον μαχαιριτσα και λοιπους αυτου του σιναφιου δεν τους μπορω με τιποτε.για το λογο πως σκαρφαλωσαν πανω σε μια πεντακαθαρη rock σκηνη της ελλαδας τη δεκαετια του 80,λαθρεπιβατες κρυβομενοι και ασημαντοι.ειναι αυτοι που σε συνδιασμο με  τις χαμηλοτατου επιπεδου βιντεοταινιες του γαρδελη και λοιπων καμικαζι της ασφαλτου,προσπαθουν να μας περασουν οι πεμπτοκλασατοι σταρ των σημερινων μμε,ως την ουσια της δεκαετιας του 80.αγκαζε με το γιοκαρινη και τη βατα."να χορεψει και η γκομενα".
διπλα στο sidebar,εβαλα μια σειρα της κρατικης τοτε τηλεορασης που μιλα για αυτη τη σκηνη.ειναι εξαιρετικα εκπαιδευτικη για αυτους που δεν εζησαν την ιστορια αυτη τοτε,ετσι ωστε να αντιληφθουν πως πλαστογραφουνται τα γεγονοτα απο τους μετριους και τους αποντες.

update
το πρωτο μερος ειναι δεξια.τα επομενα τεσσερα ειναι στο τελευταιο σημειο της δεξιας στηλης.ευχαριστω τον cryspantazi για το υλικο.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...