Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

απογαλακτισμος τωρα...


διαβαζοντας σε ενα απο τα δημοφιλη blog της θεσσαλονικης,επεσα σε μια αναρτηση,δημοσιευση ενος blogger,με επισκεψιμοτητα αρκετη και αυτος.

αναφερονταν στα επεισοδια και τις συλληψεις σε αθηνα και θεσσαλονικη.στο τελος της αναρτησης του καλουσε το νιωτη να παραιτηθει και να οδηγηθει στην δικαιοσυνη.το αυτο και για τον βουλευτη του συριζα,κουρακη,διοτι ο γιος του(τον ονοματιζει μαλιστα),συνελληφθει με αντιεξουσιαστες.βασει λοιπον μιας ιδιοτυπης οικογενειακης ευθυνης,να οδηγηθουν υπολογοι στη δικαιοσυνη.

τι ζητα η πλευρα αυτη δηλαδη;την ευθυνη για τις πραξεις καθε πολιτη,ενηλικου με δικαιωμα ψηφου,να τις εχει δια βιου ο γονιος.κατι σαν τους εγγυητες στα τραπεζικα δανεια.εκανε στραβη ο δανειζομενος,θα την πληρωσει ο εγγυητης.τα παιδια δε μεγαλωνουν ποτε,δεν εχουν δικη τους προσωπικοτητα,αποποιουνται της αναληψης των ευθυνων τους.ωραια κοινωνια θελουν καποιοι να εχουμε.σε σχεση με οτι συμβαινει στο πυρ το εξωτερικοτερον,εμεις να προστατευουμε επ απειρον.

βεβαιως η ηλιθια αυτη αποψη μπορει να βρει και αλλες εφαρμογες.π.χ. απλοϊκα,να μη πληρωνεις το λογαριασμο του νερου και να το κοβουν στους γονεις σου.καλη φαση.

οσο αφορα το θεμα της οικογενειακης ασυλιας,ε σε αυτο συμφωνω.το ονομα δεν χαρακτηριζει τον πολιτη παρα μονο οι πραξεις του.και γι αυτο να αξιολογειται καταλληλως.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...