Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

αλληλεγγυη τωρα!


σερφαρωντας,περασα και απο το blog του συμπαθεστατου προκοπη δουκα.εκει διαβασα το καταπληκτικο που ειπε καποιος εκπροσωπος των δικηγορων: «Η στοχοποίηση των δικηγόρων ως κλάδου, στο ζήτημα της φοροδιαφυγής, είναι αντι-αναπτυξιακή».
το καταλαβαμε.αναπτυξη χωρις τους δικηγορους,δεν υπαρχει.αν καταδιωχθει η συμπαθεστατη αυτη ταξη,παει περιπατο η αναταση της οικονομιας και της χωρας.να μη σας πω πως ενδεχεται να συμπαρασυρει το ευρωπαϊκο και παγκοσμιο γιγνεσθαι.
με τι καρδια και διαθεση θα παει να επικυρωσει συμφωνιες χωρις τη louis vuitton;πως θα μετακινηθει να υπερασπιστει χωρις την ασφαλεια της μεγαλης και σιγουρης bmw;πως θα αγορευσει χωρις τον αερα της chanel και του armani;το ermenegildo zegna ενδυκνειται μονο για υποθεσεις κακουργηματων.
τελος κυριοι.αυτη η κοινωνια χωρις τους δικηγορους δεν μπορει να παει μπροστα.αλλωστε αν δεν υπηρχαν αυτοι,σιγουρα θα ζουσαμε στον παραδεισο.banalite....
παντως περα απο πλακα μια σωστη λυση βρεθηκε στο διαδυκτιο.οι δικηγοροι,οπως και σχεδον ολος ο κοσμος, υποστηριζουν πως το κοστος απο το φπα 19% θα το επιβαρυνθουν οι πελατες.η προτεινομενη λυση λεει το εξης:
φορολογουνται οι πραξεις με 19%.μετα ομως να επιστρεφεται με τις δηλωσεις,προσαυξημενο κατα 3%.ετσι κατα αρχην ο δηλων την πραξη (πελατης),εχει επιστρεφομενο φπα 22%.αρα θα κυνηγησει την αποδειξη.
δευτερον,το κρατος μπορει μεν να εχει 3% χασιμο,ομως το κερδος απο τις δηλωμενες πραξεις ειναι πολλαπλασιο κατα πολυ.διοτι ολοι σχεδον θα δηλωνουν τον "τζιρο" τους.και θα αυξηθουν τα φορολογικα εσοδα απο τον φορο εισοδηματος των δικηγορων,που κακα τα ψεματα,αποκρυπτεται σε μεγαλο βαθμο.

η τσαντουλα της φωτογραφιας ειναι το μοντελο Knuckle Duster Clutch -φακελος σιδερογροθια-Alexander McQueen.αν με πετυχετε πουθενα χτυπηστε με το συγκεκριμενο.ειναι tres chic και δυσκολα θα αρνηθω...

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...