Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το φοβερό πλάσμα Ον Κονγκ


Στη Wikipedia στο λήμμα για την ελιά αναφέρεται ότι η γηραιότερη αποδεδειγμένα ελιά βρίσκεται στην Πορτογαλία και είναι δύο χιλιάδων και ότι η γηραιότερη ελιά,σύμφωνα με ντόπιους είναι μία τεσσάρων χιλιάδων ετών στην Μπσάαλε του Λιβάνου. Το γράφω πριν κάποιος πει ότι η «ελιά του Πλάτωνα» ήταν η αρχαιότερη του κόσμου.
 Ασε που όλους τους έπιασε το μεταφυσικορομαντικό ότι πριν από 18 χρόνια ένα λεωφορείο είχε πέσει στην ελιά και την είχε κάνει κολυμπυθρόξυλα, αλλά μετά από κάποια χρόνια ξαναφύτρωσαν πράσινα κλαράκια. Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα μας, μερκελιστές, τσολάκογλου, οδηγοί του ΕΑΣ που σχολάνε, να προσπαθήσουν να την καταστρέψουν, αυτή ξανανθίζει, ρε! Γιατί εμείς δεν είμαστε Χονγκ Κονγκ, είμαστε Ον Κονγκ, ο εξυπνότερος λαός στη Γη, φτάνει να σταματήσουνε να τον ραντίζουν.

Το φοβερό πλάσμα Ον Κονγκ αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή όταν κάποια στιγμή, ενώ μιλούσε άρχισε να σπινάρει και ενώ όλοι νόμισαν ότι προσπαθούσε να πει Χονγκ Κονγκ, είπε Ον Κονγκ. Ο Ον Κονγκ που έζησε στην Ελλάδα από το 128.935 π.χ. μέχρι πρόπερσι, κατοικούσε σε πυραμίδες έξω από τη Θήβα μιλούσε στη σούπερ νοηματική γλώσσα που σήμερα χρησιμοποιείται στο IPad. Η αρχιτεκτονική των οικισμών του διατηρείται στα κτίρια γραφείων του Βωβού στο Μαρούσι. Η τεχνολογία της κοινωνίας των Ον Κονγκ κάλπαζε τόσο γρήγορα, που πολλές φορές μέχρι να τελειώσουν έναν μηχανισμό είχαν ξεχάσει γιατί άρχισαν να τον φτιάχνουν. Κλασικό παράδειγμα το «μαραφέτι των Μεθάνων». Βρέθηκε στον βυθό του ωκεανού έξω από τα Μέθανα και κάνει τον μηχανισμό των Αντικυθήρων να μοιάζει με παιχνίδι. Εικόνες των Ον Κονγκ όπως και περιγραφές των συνηθειών ένδυσης και αναπαραγωγής τους υπήρχαν στα χαμένα σήμερα βιβλία του Περδίου του Ευκλεούς και σε ξαναγραμμένες βιντεοκασέτες του Τηλεάστυ. Μεγάλος εχθρός του Ον Κονγκ ήταν ο Τσολάκογλου, τον οποίο όμως μπόρεσε να νικήσει. Δεν μπόρεσε όμως να νικήσει τους ύπουλους ψεκασμούς. Ο τελευταίος των Ον Κονγκ ψεκάστηκε μέχρι θανάτου από Εβραίους και Νεφελίμ το 2011. Τελευταία του κραυγή ήταν «Είμαι ανεξάρτητος, είμαι ο τελευταίος, είμαι ο Ον Κονγκ».
 Μετά τον θάνατο και του τελευταίου Ον Κονγκ, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το παγκόσμιο εβραϊκό λόμπι Χάβα Ναγκίλα, η εταιρεία αγροτικών ψεκασμών Δάκος και Μουχρίτσα και οι άλλες ανθελληνικές οργανώσεις που σκοπό έχουν να στερήσουν το φυσικό μας αέριο και τη νοηματική μας γλώσσα νόμισαν ότι είχαν νικήσει. Οχι, όμως, όσο υπάρχει η νέα φουρνιά του ελληνικού κοινοβουλίου που με τις μεγάλες εμφανίσεις της αδειάζει τα γήπεδα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε λίγο καιρό η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα θα ζητάνε να μην ορίζονται συνεδριάσεις της Βουλής τα Σαββατοκύριακα και όταν έχει ματς Κυπέλλου για να κόψουν και κάνα εισιτήριο. Ακόμα και ο Γιάννης Ματζουράνης όταν φώναζε «Εθνικάρααα!» δεν έπιανε μία μπροστά στη Ζωή όταν φωνάζει «Οχι σε όλα».  Λίγο να μεγαλώσουν τη χωρητικότητα  της Βουλής, μερικούς καλούς ξένους βουλευτές να φέρει από τα κοινοβούλια της Κορέας και του Αζερμπαϊτζάν ο Νικήτας Κακλαμάνης, τσολιάς υπάρχει στην είσοδο και η Βουλή είναι έτοιμη να κόψει τα διαρκείας της θερινής σεζόν.
 Αντώνης Πανούτσος/sday.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...