Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ποια γ@μεί ο Νίκος Βέρτης;


Παρακολούθησα με χαρά τον πρωθυπουργό στην τηλεόραση, να μας λέει πως πρέπει να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή και συγκινήθηκα από το πόσο μας φροντίζει με τις άπειρες χρήσιμες συμβουλές που μας δίνει.

 Είδα επίσης τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να δέχεται ευχές, πλαισιωμένο από δυο αξιωματικούς τίγκα στα παράσημα, οι οποίοι θα΄ταν δε θα΄ταν σαραντάρηδες και αναρωτήθηκα πού τα κέρδισαν, απ΄τη στιγμή που ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε πριν 60 χρόνια.
Μια φίλη μού είπε ότι μάλλον ήταν βαθμοί και όχι παράσημα, αλλά το ψάχνουμε ακόμα.
 Αγγίχτηκα συναισθηματικά όταν είδα την Παπαρήγα να ρίχνει επαναστατικές ευχές με το make up της μουτζουρωμένο όπως πάντα, ειδικά στο σημείο που το κραγιόν ενώνεται με το δεξί ρουθούνι και το στουπέτσι στο μάτι, με το αυτί.
Ας την αναλάβει ένας μακιγιέρ ρε παιδιά, για το καλό της επανάστασης θα είναι.
Ντρέπεται να βγει ο κόσμος στους δρόμους, μην τη δείξουν τα ξένα ΜΜΕ.
 Φυσικά, ρίγησα όταν είδα τον Τσίπρα να ανοίγει τις χειλάρες του και να χαμογελάει και άει στην ευχή, ξαναείδα μπροστά μου το βαζάκι με τη μπεμπελάκ, όπως κάθε φορά που τον βλέπω.
Δεν ξέρω γιατί το στόμα του παρά τις τόσες μαλακίες που λέει μου θυμίζει παιδική κρέμα, τη στιγμή που σε άλλους θυμίζει το απαυτό της γαϊδάρας.
 Είδα και τον Καρατζαφέρη να εύχεται στον πρόεδρο της δημοκρατίας όμως και τσαντίστηκα. Τι ήθελε εκεί, απ΄ τη στιγμή που δεν μπήκε στη Βουλή;
Έχει τα «μέσα» σαν να λέμε; Έχει δόντι, έχει κονέ, έχει τον κώλο πίσω;
Εκτός κι αν ξέφυγε της φρουράς και πέρασε, οπότε κάνανε όλοι τις πάπιες, όπως κάνουν για τα περισσότερα θέματα εδώ που τα λέμε.
 Θαύμασα και τους αρχοντοτσολαράδες του Πόντιους, που χόρεψαν μπροστά στα Πίτσος της Χρυσής Αυγής.
Μπράβο τα παιδιά, τους εύχομαι να ξαναγυρίσουν στον Πόντο, μια και εδώ η δημοκρατία τούς επιτρέπει να μαλακίζονται ασυστόλως.

Φυσικά, στην τηλεόραση είδα και όλα τα σκυλάδικα της Συγγρού, σε σημείο να νομίζω ότι τα έχω πάρει σβάρνα παρά τη θέλησή μου, αλλά με βάρεσε η μπόμπα και νόμιζα ότι τα βλέπω απ΄το σπίτι μου. 
Όποιο κανάλι κι αν πατούσα το βράδι της πρωτοχρονιάς, είχε πρόγραμμα από μαγαΖά.
Καμία άλλη επιλογή, καμία άλλη εικόνα. Καβλοπενιές και άγιος ο Θεός.
Με όλα τούτα, ένα πράγμα είμαι σε θέση να σκεφτώ ως αθώα Ελληνοπούλα που έχει αφήσει τη μοίρα της και την ψυχή της, στα άξια χέρια άλλων:
ποια γαμεί ο Νίκος Βέρτης από τον ΑΝΤ1 και τον είδαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, να δίνει ευχές και συμβουλές μια τέτοια μέρα στους συμπολίτες μου;
Ελια Ζερβού/eyedoll.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...