Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τα κουζινικά του ΣΥΡΙΖΑ


Τα αντικείμενα που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι κουζινικά και αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να ρωτήσετε και τον Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ, που ομολογεί ότι το σπίτι του βρωμάει στη σφεντόνα και το κοντάρι της σκούπας που το καβαλάει και κάνει "ντεντένι".
 Για να γίνω πιο πιστευτή, θα σας πω ότι όλα αυτά τα αντικείμενα που μάζεψε η αστυνομία από την ΑΣΟΕΕ κάνοντας έτσι ζημιά στον σεφ του εκπαιδευτικού ιδρύματος, υπάρχουν και στο δικό μου σπίτι.

Με τις σφεντόνες ας πούμε, χτυπάω μαρέγκα.
Πώς το κάνω;
Ρίχνω το ασπράδι σε ένα μπολ και αρχίζω να πετάω με τη σφεντόνα καουτσουκένιες πέτρες.
Πέτρα-πέτρα, το ασπράδι χτυπιέται και σε ένα μήνα έχω μια ωραιότατη μαρέγκα.
 Ύστερα παίρνω μια αντιασφυξιογόνα μάσκα από τις 48 που έχω να συναλλάζομαι και την αλείφω με τη μαρέγκα.
Τη φοράω και κοιμάμαι όλη νύχτα. Το πρωί έχω ένα δέρμα "επανάσταση" στην κοσμετική.
 Τώρα, θα πει κάποιος, καλά αυτά, αλλά τα σκουπόξυλα; Πόσες σκούπες έχεις μαντάμ;
Να απαντήσω. 
Τα κοντάρια δεν είναι όλα σκουπόξυλα, είναι άλλα κοντάρια για ξαράχνιασμα, άλλα για να κατεβάζω απ΄την ψηλή ράγα της ντουλάπας τα παλτά, άλλα για να ξεβουλώνω τα λούκια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο Σκουρλέτης βέβαια, όπως και τα παιδιά της Βίλλας Αμαλίας που έσπευσε να υπερασπιστεί και ο έτερος τιπιτικλάπας του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Βούτσης, έχουν και πολλά άδεια μπουκάλια μπύρας γιατί κάνουν ανακύκλωση στο γυαλί. 
Για το λόγο αυτό δεν αγοράζουν ποτέ μπύρα σε ντενεκάκι. 
Το να κάνεις ανακύκλωση γυαλιού είναι trendy, οπότε απορρίπτεις το ντενεκάκι που δεν χωράει στουπί.
 Αυτά τα πράγματα, μόνο ο Παρλιάρος, εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ξέρουμε και παρακαλώ να σταματήσουν εδώ οι επιθέσεις στους κονταροβάτες της δημοκρατίας μας.

Όσο γι αυτούς που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πια να συμπεριφέρεται ως κόμμα του 3% τώρα πια και πρέπει να σοβαρέψει, απαντώ ότι κάνουν λάθος. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του 3%. 
Το 22% που του δίνουν κάποιες πέτσινες δημοσκοπήσεις (χα!χα! πώς μου ήρθε αυτό, άκου πέτσινες! Πάλι με τα πέτσινα της Αγγελοπούλου μπερδεύτηκα) είναι στην πραγματικότητα αυτό που έχει ο κάθε Έλληνας σπίτι του: το ποσοστό υγρασίας στα ντουλάπια κάτω απ΄το νεροχύτη
tsaousa

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...