Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Προσευχηθείτε για να σωθείτε!




Μετά την δήλωση Σαμαρά υποψιάζομαι ότι η Εύα δάγκωσε το μήλο στην Πλατεία Συντάγματος



Εικόνα: Είμαι ένας αμαρτωλός ψηφοφόρος Κύριε. Κάνε με Follow να σωθώ!

Καινούριο δηλαδή παμπάλαιο τροπάριο: H βοήθεια του θεού. Το να αναλαμβάνεις πρωθυπουργός και από την πρώτη μέρα να επικαλείσαι την βοήθεια του θεού, φαντάζομαι ότι στέλνει ένα
σπουδαίο μήνυμα: Προσευχηθείτε. Γιατί όπως φαίνεται από αυτή την κρίση θα βγούμε μόνο με προσευχή, για τη νηστεία μας έχει αναλάβει εδώ και καιρό ο παλιός κόσμος. Χαράτσια, ανεργία, περικοπές και φυσικά εφορία. Ο θεός βέβαια είναι παντού. Στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στα καθημερινά ψώνια στο σουπερ μάρκετ. Στους νέους πετσοκομμένους μισθούς που έρχονται από τον Ιούλιο. Ανοίξτε τα χέρια, προσευχηθείτε στον Κύριο, στείλτε τα θετικά σας vibes μέχρι την Γλυφάδα να μας αισθανθεί και ο Κώστας, δώστε με την προσευχή σας κουράγιο στον ποδηλάτη Γιώργο να ανέβει και αυτός τις ανηφόρες (με το ποδήλατο), κάντε αυτό το μήνυμα πανελλήνιο, παγκόσμιο, διαδώστε το παντού.

Θα σας βοηθήσουν στην επαφή σας με το θεό και οι θεόσταλτοι Πατέρες της Εκκλησίας μας. Είναι εδώ με τα ράσα και τις κοιλιές τους, χωρίς φορολόγηση και προσεύχονται από τους άμβωνες και αυτοί για να βγούμε από την κρίση. Ω, παλιά καλή Δεξιά. Δίπλα-δίπλα με την Εκκλησία. Μην χάσουμε τα ψηφουλάκια.

Δεν ξέρω αλλά αυτή η βοήθεια του θεού όταν μπαίνει μπροστά σε μια περίοδο της Ιστορίας που χρειάζονται έργα και λύσεις ουσίας εμένα με φοβίζει.
Στο τέλος θα μας πουν ότι πρέπει να προσευχόμαστε άμα θέλουμε να πιάσει κάθε απόγευμα στις 5. Θα παίρνουμε το χαλάκι μας και θα πάμε όπως οι μουσουλμάνοι προσεύχονται στον Αλλάχ. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, στις πέντε θα ανοίγω τα χέρια στον Ουράνιο Πατέρα και θα απαγγέλλω: Τι αμαρτίες έχει αυτή η χώρα θεέ μου και γέννησε αυτούς τους πολιτικούς. Λες και το μήλο το δάγκωσε η Εύα στην Πλατεία Συντάγματος. Βοήθησε μας. Αμήν!
NEVERMIND

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...