Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ποιος Φοβάται το Μνημόνιο; TEST




Η εφαρμογή ʽΠοιός φοβάται το Μνημόνιοʼ είναι μια σύντομη και απλή διαδικασία για να μπορέσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά να αποκρυπτογραφήσει το μνημόνιο και να δει σε ποιο βαθμό συμφωνεί η διαφωνεί με αυτό.
Έχουμε κατηγοριοποιήσει τα μέτρα που περιλαμβάνει το μνημόνιο 2 σε 36 επιμέρους ‘ομάδες’. Στόχος μας είναι να εξοικειωθείτε με το  τι λέει σε γενικές γραμμές το μνημόνιο αλλά και να πάρετε θέση για κάθε μία από αυτές τις ομάδες. Η εφαρμογή  θα επεξεργαστεί τις θέσεις σας και θα σας κατατάξει ανάλογα.  Επίσης, σας δίνει και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από το σύνολο όσων έκαναν το τέστ.
 Η εφαρμογή ‘Ποιος φοβάται το Μνημόνιο;’ είναι ιδέα της ομάδας DigitaNet (www.digitanet.gr), η οποία προέκυψε ως εξέλιξη του πειράματος επιχειρηματικότητας SygmaTeam (www.sygmateam.com) στο πλαίσιο του Open Coffee Θεσσαλονίκης. Για την ανάπτυξη της εφαρμογής συνεργάστηκαν οι: Γιώργος Μπίκης (Marketing,σχεδιασμός), Γιώργος Φιλίππου (Ανάπτυξη και σχεδιασμός) Δημήτρης Παπαγεωργίου (αρχική ιδέα και κείμενα/περιεχόμενο) και οι  Άγγελος Συναδάκης – Απόστολος Κρητικός- Websthetics, (Social Media και Ανάπτυξη).
Η αποκωδικοποίηση και ελεύθερη μετάφραση των μέτρων του μνημονίου βασίστηκε στο πρωτότυπο κείμενο του μνημονίου: http:/www.imf.org/external/np/loi/2011/grc/113011.pdf







0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...