Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αφήστε στην άκρη τις παπάρες

αυτοπροσδιορίζομαι αριστερο-φιλελεύθερος και ψήφισα ΔΗΜΑΡ γιατί δεν είχα τίποτα άλλο να ψηφίσω αλλά με μισή καρδιά γιατί φοβόμουν πως ο κυρ-Φώτης θα άρχιζε τις δικηγορίστικες τρίπλες. Είμαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων και δεν μετανιώνω την ψήφο μου. 
Σταθείτε απέναντι στις συντεχνίες και τους κρατικοδίαιτους χωρίς περιστροφές, προστατέψτε τον ιδιωτικό τομέα από τις φοροεπιδρομές που αναμφίβολα έρχονται καθώς τα έσοδα έχουν καταρρεύσει, δώστε μάχη για τη μηχανογράφηση του δημοσίου, απαιτήστε τα αυτονόητα για τη διαχείριση (αναλογιστικές μελέτες στα ασφαλιστικά ταμεία, διπλογραφικό σύστημα παντού, ηλεκτρονική συνταγογράφηση παντού εδώ και τώρα, ηλεκτρονικές προμήθειες παντού εδώ και τώρα), προστατέψτε το δημόσιο από τις απολύσεις αλλά χωρίς εκπτώσεις (μαζικές μετατάξεις για να καλυφθούν τα κενά, τήρηση του λόγου απολύσεων / προσλήψεων) προστατέψτε το ελάχιστο εισόδημα στον ιδιωτικό τομέα, προστατέψτε τα επιδόματα ανεργίας και τα κοινωνικά επιδόματα.
 Ξεχάστε τα "πρόσημα" των μεταρρυθμίσεων, ο εκσυγχρονισμός είναι ένας και είναι μονόδρομος.
 Είναι δυσάρεστος όμως για πολλούς και η αντίδραση θα (συνεχίσει να) είναι λυσσασμένη. Το μνημόνιο μας δίνει μοναδική ευκαιρία να κάνουμε αυτά που δεν θα κάναμε μόνοι μας ποτέ. 
Αφήστε στην άκρη τις παπάρες για την "επαναδιαπραγμάτευση" - το νέο εθνικό μύθο της ψωροκώσταινας. Αφήστε για το ΣΥΡΙΖΑ τις ψευδαισθήσεις πως με τις παιγνιοθεωρητικές ασκήσεις επί χάρτου του Μπαρουφάκη και με λίγο συνδικαλιστικού τύπου τσαμπουκά θα σώσουμε την Ευρώπη και ταυτόχρονα θα (ξανα)χτίσουμε το νεο-πασοκικό όραμα των Κουρήδων. Κοιτάξτε να σώσετε την Ελλάδα που πνίγεται.
 Η μάχη για την Ευρώπη είναι πραγματική και είναι δύσκολη αλλά εμείς εδώ έχουμε τη δική μας.
σχόλιο στη "μαργαρίτα"

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...