Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ο τρελός του χωριού


αυτός τώρα ο απίθανος γραφικός τύπος,έχει γίνει θέμα καταγγελίας απο τη ν.δ και  υπεράσπισης απο το συριζα. 
η χρυσή αυγή και ο καμμένος γιατί κωλυσιεργούν;
διάβασε απόσπασμα απο το μανιφέστο του ιφικρατη και κατάλαβε γιατί είμαστε εδω.


Ασπάζομαι την Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών, και αγωνίζομαι ως πολιτικός για την επισημοποίησή της στην Ελλάδα.
Αγωνίζομαι για την ανέγερση των Ναών των Πατρώων Θεών και την προστασία όλων των Μνημείων του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Στο Μαντείο των Δελφών θα γίνεται η αφή του ιερού πυρός από Ελληνίδα Ιέρεια, αντί να στέλνει μισθωμένο αεροπλάνο η κυβέρνηση στην Ιερουσαλήμ για να λάβει το «αληθινό» φώς.
Καλώ όλες τις λαϊκές συνελεύσεις να αυτοανακηρυχθούν σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, επαναστατικώ δικαίω. Καλώ τον Λαό σε ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως με εξέγερση, και μετά ελεύθερες εκλογές διοργανωμένες από τον Ελληνικό Λαό.
Εμπνεόμενος από το Λυκούργειο σύστημα, ζητώ ο Ελληνικός Λαός να κατέχει μερίδιο εκτελεστικής, δικαστικής, και νομοθετικής εξουσίας. Ήτοι λαϊκές πολιτοφυλακές, λαϊκά δικαστήρια, συχνά δημοψηφίσματα δεσμευτικού χαρακτήρος.

Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, και μάλιστα από το νηπιαγωγείο.
Καθώς ο πλούτος της γλώσσης συνδέεται αρρήκτως με τον πλούτο των ιδεών, η λεξιπενία συρρικνώνει τους πολιτιστικούς ορίζοντες του Ελληνικού Λαού.
Η μάχη για να καταστεί επίσημη γλώσσα της Ελλάδος θα είναι μακρά αλλά νικηφόρος.

Η αμετάκλητη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αντί χρημάτων αποτελεί επίσημη παραδοχή εσχάτης προδοσίας.  
Θα εισηγηθώ την εις θάνατον καταδίκη των προδοτών.

Αν οι εχθροί μας έχουν δώσει κάποια μετρητά στην Ελλάδα, τα θεωρώ ως προκαταβολή αποζημιώσεως για το οικονομικό ολοκαύτωμα που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός.
Θα εισηγηθώ την έκδοση διεθνών ενταλμάτων συλλήψεως για τους ξένους οικονομικούς τρομοκράτες.

Η δημογραφική ευρωστία του Ελληνικού Λαού αποτελεί βασικό στοιχείο επιβιώσεως και Εθνικής Αμύνης.
Αγωνίζομαι για την προστασία της ενδογαμίας και την ενίσχυση των Ελλήνων πολυτέκνων. Καταδικάζω τις φυλετικές επιμειξίες και το δίκαιον εδάφους ως άκρως ανθελληνικές δοξασίες. 
Η βιολογική ιδιαιτερότης των Ελλήνων και η πολιτιστική συνέχεια αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των πολιτικών μου απόψεων.

Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.
Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.
Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.





0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...