Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ και Χρόνια σας πολλά!



Ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις αντιλήφθηκε πως βρέχει ψηφαλάκια δημοσίων υπαλλήλων, πρώην βολεμένων Πασοκτζήδων και λοιπών απόκληρων του εκλογικού σώματος, άρχισε τα επικοινωνιακά κολπάκια μπας και γίνει κυβέρνηση.
 Θεμιτό σχεδόν.
Γιατί θέλει να γίνει κυβέρνηση ή, το τι θα κάνει άμα γίνει κυβέρνηση, μπορεί να τα αγνοεί, αλλά όσο να΄ναι, μια θέση στη θέση του Χαλίφη είναι πάντα ελκυστική, χώρια που έχεις και το άλλοθι να κοιμάσαι όλη μέρα.
Στην προσπάθειά του λοιπόν, να αγγίξει όλο και περισσότερα στρώματα, υποσέντονα και πάνες του εκλογικού προαναφερθέντος σώματος, μια και έχει ξεπεράσει και τον Άγιο Βασίλη στα δώρα που τάζει με το που κατέβει την καμινάδα της χώρας, άρχισε να στέλνει και κάρτες Χριστουγεννιάτικες.

Η πρώτη κάρτα που κυκλοφόρησε βρίσκεται μπρος στα μάτια σας, ενώ ακολουθούν κι άλλες με τον Λαφαζάνη ξωτικό, τη Δούρου κάλτσα και τον Αλέξη Άγριο Βασίλη η οποία τυπώθηκε αποκλειστικά για τη Μέρκελ και ταξιδεύει ήδη για Μόναχο.
 Να σημειωθεί εδώ, ότι την επικοινωνιακή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ τη σχεδιάζει πιθανότατα ο άνθρωπος που ονόμασε το κόμμα του Λοβέρδου ΡΙΚΚΣΥ, οπότε η κριτική για το κιτσαριό της κάρτας ας είναι ελαφριά, σαν το χώμα που τη σκεπάζει άμα τη εμφανίσει.
 eyedoll.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...