Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ διαγράφει το Facebook



........Αυτό ωστόσο που κυρίως προβληματίζει τον Περισσό είναι οι διαρροές που γίνονται πλέον μέσω του Διαδικτύου διαφόρων κομματικών «μυστικών», όπως οι αναφορές στα εμπιστευτικά εσωκομματικά σημειώματα που κατευθύνει η ηγεσία τους τελευταίους μήνες στις κομματικές οργανώσεις προς γνώση και... συμμόρφωση.


«Επαγρύπνηση» και αλληλοκαρφώματα
Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές αυτές, η ηγεσία έχει «κατεβάσει» στις οργανώσεις «σημειώματα», η ύπαρξη των οποίων επιβεβαιώνεται από τους γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα εντός των κομματικών τειχών, τα οποία εμφανίζονται να «καλούν σε "επαγρύπνηση"» με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το εν λόγω blog (goodmorninglenin.wordpress.com) , να έχει δημιουργηθεί «ένα φοβικό κλίμα αλληλοκαρφώματος, όπου οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει διαφορετική γνώμη χαρακτηρίζεται μικροαστός, οπορτουνιστής, φραξιονιστής, αντικομματικός και στις χειρότερες περιπτώσεις πράκτορας».


Facebook και... λαϊκή πολιτοφυλακή
Μεταξύ των «σημειωμάτων» αυτών, υπάρχει κείμενο «Για τον ηλεκτρονικό φραξιονισμό» που απαγορεύει στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να κάνουν χρήση του Facebook, όπως στο κείμενο «Για την επαγρύπνηση» που μιλάει για στελέχη και μέλη του κόμματος τα οποία υιοθετώντας μικροαστικές αντιλήψεις αντιπολιτεύονται την ηγεσία.


Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο εν λόγω κείμενο περί επαγρύπνησης επισημαίνεται ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΚΚΕ να «βγει» στην παρανομία, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός «ιμπεριαλιστικού πολέμου» με γειτονική χώρα και θύτη ή θύμα την Ελλάδα, με την επισήμανση μάλιστα ότι το κόμμα δεν θα λάβει μέρος σε αυτόν, αλλά θα οργανώσει το «λαϊκό μέτωπο» και θα συγκροτήσει «λαϊκή πολιτοφυλακή»!


Λάμπρος Σταυρόπουλος

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...