Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μπουρδέλο


Παρακολούθησα 10 λεπτά τηλεόραση εχθές βράδυ αλλά δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο για να καταλάβω το προφανές. Οι πολιτικοί δεν συζητούν αλλά σκούζουν. Οι δημοσιογράφοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την διττή ατάκα στον βλάκα τηλεθεατή. Τα κόμματα ζουν τις ένδοξες στιγμές της δεκαετίας του 1980, προσβλέποντας στον εντυπωσιασμό με εμφυλιακό γράσο αφού η μάζα διψά για αίμα, χρήμα και τηλεβόες από κνίτισσες με αξύριστη μασχάλη, αναρχοφασίστες που αυτομαστιγώνονται λόγω ιδεολογικής μπόχας, θολοαπατεώνες που μοιράζουν συνθήματα στις συνιστώσες του μηδενισμού καθώς ο στρεβλός πεσιμισμός βαφτίζεται οπτιμισμός με καραμπίνες, έμφυλη βία, παλαιστινιακό βέλο και ξεχασμένο πνευματικό στερέωμα 19ου αιώνα· κορόνες αγωνιστικής ολιγαρχίας για αυτούς που θέλουν να αποδείξουν, τι;

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εκπροσωπεί μέχρι κεραίας τους εκπροσώπους της άνωθεν παραγράφου. Επίσης δήλωσε ότι το κόμμα του, δηλαδή το μόρφωμα του βαθιού ΠΑΣΟΚ, μπολιασμένο με μίσος, βαλκανικό ευνουχισμό με περίσσεια χυμών κι εκκρίσεων και υστερική επιχειρηματολογία περί επανάστασης κι ανατροπής παρέα με τον Ιφικράτη Αμυρά που θα κραδαίνει την δαμόκλεια σπάθη, δείχνοντας τα δόντια του στον καπιταλιστή ανισόρροπο, δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει. Για να είμαι ειλικρινής, έβαλα στο πικάπ Σοστακόβιτς. Συγκεκριμένα τις αντισταλινικές συμφωνίες αρ. 4-9 κι έκλεισα τα μάτια. Η ηλιθιότητα και η αμορφωσιά βγάζουν στην επιφάνεια την ασημαντότητα, την δυνητική αοριστολογία, την εχθρότητα για οτιδήποτε ευρωπαϊκό, σκέφτομαι. Γελώ και προχωρώ.

Βρισκόμαστε στο σημείο όπου τα πάντα επιτρέπονται. Ο ανεκδιήγητος Μπογδάνος του ΣΚΑΙ καλεί τον Μιχαλολιάκο για συνέντευξη. Αυτό που κατάλαβα είναι το εξής: ο πρώτος προσπαθεί να πείσει πόσο μορφωμένος είναι, εξαπολύοντας γιρλάντες ιστορικών δεδομένων αλλά ξεχνά ότι η γραφικότητα με την απούσα αισθητική των μέσων οδηγεί σε ψευδοπαντοδυναμία πεποιθήσεων. Ο δεύτερος αντιπροσωπεύει τον εσμό Μανιατών, εθνικιστών, ναζιστών, βασιλοχουντικών και ψυχοπαθών που οι νοηματικές μήτρες εξωθούν την τρέλα από συλλογική ενοχή σε πραγματικότητα. Ωστόσο, όσα λέει και με το ύφος που ενδύεται, πείθει τον αλλόφρονα πολίτη που η αστυνομία σηκώνει τα χέρια διότι έχει εντολές να μην επεμβαίνει στην παραβατικότητα που βαφτίζεται ρατσισμός κι απολυταρχισμός από τους θεωρητικούς της κατακερματισμένης ατομικότητας. Δηλαδή αναρχορεμάλια, μισάνθρωπους και επαρχιώτες αντικρατιστές με ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Οι τρεις κατηγορίες αναπνέουν σε 2×2 δώματα με αδιάλλακτη στάση κρυπτογραφημένης κατατρεγμένης διχοστασίας.

Το show Βαξεβάνη τελείωσε, η Χούντα τον αθώωσε ωστόσο (κλαίω απ’τα γέλια), οι καμμένοι που διάβασαν μαρξιστικά κείμενα υπογραμμίζοντας τα sos, εναλλάσσονται στα χαρακώματα των μπλογκς ενώ το πανδαιμόνιο από μουρλοκακομοίρες περσόνες που δεν γνωρίζουν την χαρά της ζωής, σαχλοηγήτορες του μπαχαλοαντιεξουσιαστικού χώρου και σκυλούδες με διαπροσωπικές σχάσεις (όχι σχέσεις), μονοπωλούν με νοσηρότητα τα πρόβατα που είναι έτοιμα για ακτιβισμό και το τέλος της Ιστορίας (ο Φουκό πάλι) με τα μυαλά στα κάγκελα. Προσωπικά ξέρω τα εξής: πολλές αδερφές ψήφισαν Χρυσή Αυγή· ουδείς ενδιαφέρεται για μεταρρυθμίσεις παρά μόνο για τον παρά και την ποζάτη άρνηση για κάλυψη συναισθηματικών αναπηριών· κανείς δεν πείθει διότι η αντικειμενικότητα, η παιδεία κι η καθαρότητα της σκέψης δεν υπέστησαν ποτέ στο κωλοχώρι του καθενός· θεωρώ παγίδα ότι η πλειοψηφία αντιπροσωπεύει την ολότητα (με όρους φαντασιοκοπίας, βεβαίως βεβαίως.)

Δηλαδή, αντέστε μου στο διάολο.
theelfatbay.net

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...