Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η παιδεραστία της ΟΛΜΕ


Eυθύμης Μαραμής /eyedoll.gr
Ήταν αναμενόμενο ότι από την ψήφιση ως την εφαρμογή των όποιων διαρθρωτικών μέτρων, η απόσταση θα είναι μεγάλη.
 Και έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για την ευκολία με την οποία οι κυβερνήσεις αντί των βαθιών τομών που χρειάζεται το άρρωστο κορμί της χώρας, επιβάλλουν τις εύκολες επιδερμικές παρεμβάσεις οι οποίες, εκ του ως τώρα αποτελέσματος, απλά διατηρούν την ασθένεια κρυμμένη και την αφήνουν να κατατρώγει τα όποια υγιή μέρη του σώματος έχουν απομείνει.
Αν συνεχίσουμε λοιπόν να μιλάμε λίγο ακόμη με ιατρικούς όρους, ίσως καταλήξουμε στην απλή λύση μιας καθοριστικής παρέμβασης σε εντελώς άρρωστα κύτταρα, ώστε να σώσουμε λόγου χάρη ένα τραυματισμένο μέλος μας από τον ακρωτηριασμό.
 Τα άρρωστα αυτά κύτταρα για να μην υπάρξει καμία διχογνωμία σε ένα υποτιθέμενο ιατρικό συμβούλιο, θα πρέπει να εντοπιστούν από τους
αρμοδιότερους της περίστασης και να γίνουν κατανοητά σε όλους να υποδειχτούν και να παρουσιαστεί ξεκάθαρα η ευθύνη τους ως προς τη σήψη που προκαλούνε.
 Σε ένα κοινωνικό σώμα-μέλος λοιπόν, ας πούμε της Ελληνικής κοινωνίας, όπου εμφανώς υπάρχει βαρύτατη ασθένεια εντοπισμένη σε συγκεκριμένα σημεία, οι αρμόδιοι κοιτάνε σαν ηλίθιοι ακόμα την πηγή του προβλήματος και σκέφτονται σαν τσοπάνηδες κομπογιαννίτες αν πρέπει να αφαιρέσουν το απόστημα ή να πετσοκόψουν ολόκληρο το κορμί.
 Στη χώρα μας, την άρρωστη Ελλάδα, τα βρωμερά σκουλήκια που κατατρώνε το κορμί της, πέραν του ότι φαντάζει πλέον νοητό το αδιανόητο να επαίρονται για τη σιχαμένη τους φύση, σκουλήκια όπως η ΟΛΜΕ φερ' ειπείν, η οποία έχει κηρύξει πόλεμο στη λογική, στους πολίτες και στην παιδεία, δεν φαίνεται να υπάρχει καν η στοιχειώδης "ιατρική" βούληση ως προς την αντιμετώπιση της μπόχας, της σαπίλας και του αργού θανάτου στον οποίο έχουν υποβάλει τη χώρα.
 Τι έκαναν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ;
Ζήτησαν από τα μέλη τους να
μην αποστείλουν στο υπουργείο λίστες με τους δασκάλους που έχουν υποπέσει σε βαριά πειθαρχικά παραπτώματα!
 Ζήτησαν με λίγα λόγια, όπως τα τρωκτικά που προστατεύουν τα μέλη των "οικογενειών" τους, να αποκρύψουν σκουπίδια τα οποία παραδείγματος χάρη, έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία.
 Ζήτησαν οι αχαρακτήριστοι, προκειμένου να διατηρήσουν τη "συνδικαλιστική τους ομοιογένεια", να καλύψουν τεμπέλικα κοπρόσκυλα που παριστάνουν τους τρελούς, ώστε να συνεχίσουν να μην πατάνε στα σχολεία.
Ζήτησαν να μην αποδοθούν στοιχεία για αποδεδειγμένα τοξικομανείς "εκπαιδευτικούς" ώστε να μην απολυθεί κανείς από αυτούς.
 Η ΟΛΜΕ έχει μήνες που δήλωσε ότι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι αιτία πολέμου.
Ο συνδικαλιστικός φορέας - αρμόδιος για τη μόρφωση των παιδιών - δηλαδή του εκπαιδευτικού κλάδου, αρνείται πλέον, όχι απλά να αξιολογηθεί, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε τη συγκάλυψη των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει τα μέλη του.
Αναρωτιέμαι εγώ, ποιος εκπαιδευτικός της γενιάς που είχε αναλάβει τη δική μου μόρφωση το 1976 π.χ. θα ανεχόταν αυτό το γραπτό έκτρωμα που έστειλε ως ανακοίνωση η ΟΛΜΕ.
 Ποια ανώτερη δύναμη έχει συντρίψει κάθε ίχνος λογικής, ανθρωπιάς και ευθύνης, απέναντι στο ιερό έργο της διδασκαλίας, ειδικά ανήλικων παιδιών.
 Η εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας πρέπει κυριολεκτικά να αναλάβει τη σοβαρή ευθύνη των πράξεών της.

Αν το θέμα είναι η προσπάθεια να μην ανοίξει "κερκόπορτα" με δεδικασμένο απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων εκπαιδευτικών, ας βρεθεί άλλη λύση ώστε να διασφαλιστεί η αντικειμενική αξιολόγηση των ικανών εκπαιδευτικών.
 Η στάση της "αγωνιστικής" ισοπέδωσης κάθε πολιτισμικού μοντέλου ώστε να σώσουμε το τομάρι των δικών μας, είναι τιποτένια, αδιανόητη και πραγματικά τρομακτική, όταν προέρχεται από τους υποτιθέμενους θεματοφύλακες της.

 Αναλόγως λειτουργούν όλοι οι συνδικαλιστικοί κλάδοι της χώρας, χωρίς να σέβονται όχι απλά όρκους και "ιερά καθήκοντα", αλλά έστω τα συνδιαλλακτικά προνόμια που τους παρέχουν επί δεκαετίες τα κοινοβουλευτικά κόμματα.
 Οι φαρμακοποιοί δεν αποκαλύπτουν τους αλήτες συναδέλφους που κλέψανε τα χρήματα των ασφαλισμένων, οι γιατροί καλύπτουν τους κολλητούς που αρπάζουν φακελάκια, οι δικαστικοί καβατζάρουν τους επίορκους δικούς τους, οι εφοριακοί κουκουλώνουν τους λαδοπόντικες και οι μηχανικοί δεν έχουν ιδέα για το ποιοι εκδίδουν οικοδομικές άδειες σε παραλίες και δάση.
 Λοιπόν κυρίες και κύριοι των κυβερνήσεων της χώρας, το τέλος είναι κοντά για εσάς αλλά δεν σας ενδιαφέρει.
 Αργά η γρήγορα μέσω διαφόρων κομματικών σχηματισμών θα σας ξαναδούμε μπροστά μας να σκίζετε τα καλσόν σας για το ορθό των "νέων" ιδεολογικών σας στεγών.
Η μόνη αναδιανομή που βλέπουμε είναι αυτή της ατέρμονης φαυλότητας και της "δίκαιης" κατανομής της μπουρδολογίας σας προς τα αστοιχείωτα κομμάτια του πληθυσμού.
Η πολιτική σκηνή (γιατί περί σκηνής θεατρικής πρόκειται) είναι έτσι στημένη ώστε να αναπαράγει τα δημοκρατικά ελλείμματα μέσω των προστατευμένων κοτζαμπάσηδων.
 Πολιτική βούληση χρειάζεται αν θέλετε πραγματικά να αλλάξει η χώρα και τη λογική θα την αντλήσετε αναγκαστικά από τους μη διαπλεγμένους πολίτες που δεν αγοράζουν τσαμπουκάδες από την ΟΛΜΕ.
Που δεν χαμπαριάζουν από τα συμφέροντα των φαρμακοποιών, γιατρών και λοιπών κυρίων της σκιώδους διακυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Με τον κόμπο στο χτένι, αν είναι να εμφανίζεται ο πρύτανης του ηγετικού τομέα τεχνολογικής κατάρτισης του ΕΜΠ και να μας δηλώνει ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν είναι δυνατή λόγω αδυναμίας των ακαδημαϊκών να χειριστούν την τεχνολογία, ας το κλείσουμε το μαγαζί σήμερα κιόλας.
 Να πάτε παρέα με τους παιδεραστές, τους ημίτρελους, τους πραιτοριανούς και τους εφέδρους της δωρεάν (;!) παιδείας στον αγύριστο!

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...