Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πρόβες για παρέλαση κάτω από το μάτι των μαφιόζων


Μαθαίνοντας τα βήματα, με σημαιοφόρο το τελευταίο «ουγκ» της τάξης
Θυμάσαι που ανησυχούσες για τον αριστούχο Αλβανό που σήκωνε την σημαία; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Κανείς αριστούχος ή μη Αλβανός δεν κουνιέται. Αν τολμήσει, θα «φέρουν τα μέλη του παιδιού του σε ένα κουτί». Ναι, το κουτί του «Seven». Γελάς; Μην γελάς. Μπορεί μέσα στο κουτί να βρεις τη δική σου φιμωμένη φωνή. Να σε κόψουν και εσένα κομματάκια αν χρειαστεί στο μέλλον. Περιμένεις να σε προστατέψει το κράτος; Αρκούν οι δηλώσεις των υπουργών; Χαζέ. Ποτέ ξανά το κράτος δεν ήταν απλά μια «ιδέα» όπως είναι σήμερα. Δεν υφίσταται. Δεν έχει καν υπόσταση. Είναι αόρατο. Μπορεί να σε προστατέψει όπως μπορεί να σε
προστατέψει ο προσωπικός σου άγγελος. Σου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί;

Η πρώτη νίκη είναι η πιο γλυκιά. Νοκ αουτ. Μαφία-Ελεύθερη έκφραση σημειώσατε ένα. Στα γρήγορα το εργάκι που μας τη σπάει κατέβηκε.
Και ο αντίπαλος είναι όρθιος έτοιμος για τον επόμενο αγώνα.
Φτωχέ λαέ. Τι ακριβώς θα γιορτάσεις σε λίγες μέρες την 28η; Μαθαίνεις τα βήματα; Δεν τα ξέρεις καλά. Τώρα τα βήματα άλλαξαν. Είναι πιο κοφτά. Τα βήματα της μαύρης μπότας. Αστείοι κυριούληδες. «Την 28η δεν πρέπει να παρελάσουν «οι μαθητές το μέλλον της χώρας»; Λες. Ακούγεται οξύμωρο. Μαθητές που είναι το μέλλον σε μια χώρα που γύρισε στο Μεσαίωνα. Ας κάνουν κοπάνα, όπως κάνουν άλλωστε πάντα. Δεν πειράζει ας μην δείξει το Star της μαθήτριες με τα μίνι μια χρονιά. Βάλτε να παρελάσει το χειρότερο παρελθόν που έχει αυτή η χώρα, που το έκανες μέλλον της επειδή ήθελες «να εκδικηθείς τους πολιτικούς». Σβάστικες και μπότες. Ράσα και εικόνες. Και από πίσω βάλε και μερικούς πολίτες, καταθλιπτικούς και χαπακωμένους, να γλιτώσετε και τις μούντζες αξιότιμοι πολιτικοί.

Μπροστά δεν θα παρελάσει κανένας αλβανός αριστούχος. Μην βάλεις ούτε Έλληνα αριστούχο. Βάλε τον κουμπούρα με την σβάστικα. Βάλε το τελευταίο «ουγκ» της τάξης. Να σηκώσει ψηλά την σημαία. Να παρελάσει με το 100% της λευκής φυλής του. Κάθε ελληνικό κύτταρο του κορμιού του να κάνει παρέλαση. Μην βάλεις τανκ ή αεροπλάνα πάνω από τα κεφάλια μας. Στις καρδιές μας θα έχουμε πάντα τα μπαταρισμένα υποβρύχια του Άκη.


Φτωχέ λαέ, άσε την 28η , τώρα έχεις νέο ζυγό πάνω από το κεφάλι σου. Έχεις την ελληνική σβάστικα. Αυτός είναι ο νέος σου ζυγός. Αυτός θα σου πει τι θα κάνεις. Μην μιλάς και πάρε τα χάπια σου. Το «ΟΧΙ» σου ακούγεται σαν ψίθυρος, σαν φωνούλα. Όπως ψελλίζουν τα θύματα μπροστά στον θύτη τους λίγο πριν πατήσει την σκανδάλη. Κλείσε τώρα το κουτί του «Seven». Αρκετά για απόψε
NEVERMIND

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...