Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Get up, Stand up


Συνέντευξη Notis για την Ελλάδα του σήμερα (σ.σ αρχίζει εμφανίσεις σε μπουζουξίδικο).
 «Δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ, μας χρωστάνε τριακόσια τρισεκατομμύρια οι Γερμανοί από τα θύματα του πολέμου και έτσι δεν υπάρχει θέμα με το ΔΝΤ, μου χαλάνε την αισθητική οι Πακιστανοί στα φανάρια, πρέπει να σεβόμαστε την απόφαση του λαού για την Χρυσή Αυγή, δεν χτύπησαν κανέναν πάγκους κλώτσησαν» και μέσα σε όλα να μου βάζει και τους στίχους του Bob Marley: Ακούτε τι λέει ο Μάρλει:«Get up, Stand up, standup for your rights» που κάθεστε στους καναπέδες;» να λέει ο φιλόσοφος της πίστας.

Ευχαριστούμε ρε συ Notis για το μήνυμα. Μαλλιάδες και φαλακροί θα τα κάνουμε ράστα τούτο το χειμώνα και θα έρθουμε εκεί που τραγουδάς. Θα καπνίσουμε τα γαρύφαλλα στην πίστα μήπως και ξεχάσουμε «τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει αλλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα» (σ.σ για θέσεις σε καταφύγια τηλεφωνήστε στο 11880).

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης δεν άντεξα να μείνω. Θα μιλούσε για «πιο προσωπικά θέματα», έμενα όμως με ενδιαφέρουν μόνο τα κοινωνικά ζητήματα. Έκλεισα λοιπόν την τηλεόραση και άνοιξα την μπαλκονόπορτα. Άρχισα να αναπνέω τον αέρα της «επανάστασης». Στον καναπέ δεν μπορώ να κάτσω πια φοβάμαι μήπως παρεξηγηθεί ο Marley.
nevermind

«Μια χαρά» τη βρίσκει ο Νότης Σφακιανάκης τη Χρυσή Αυγή. Να πάει μαζί με τον Γαϊτάνο να τραγουδάει στον Επιτάφιο που έχει και πολύ λουλούδι.
tweet εδω

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...