Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κάποιος να το τραβήξει να τελειώνουμε όλοι μαζί...



Ελένη Κεχαγιόγλου:
Θεωρώ απαράδεκτη την άρση της τροπολογίας (εφόσον γίνει)* για την ένταξη των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΠΥ. Βάσει ισολογισμού του ΕΟΔΕΑΠ τα έσοδά του είναι:
1. Το 76,73% από το αγγελιόσημο.
2. Το 10,48% από τις καταβολές των ασφαλισμένων.
3. Το 12,79% από τις προσόδους περιουσίας και τα λοιπά.
Επομένως, τα βασικά του έσοδα προκύπτουν από τον το αγγελιόσημο, το οποίο εισήχθη από την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου με το νομοθετικό διάταγμα 465 του 1941, «περί διαχειρίσεως των Λογαριασμών Ανεργίας των Ταμείων Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και περί ενισχύσεως των πόρων αυτών». Ο δε φόρος από τη διαφήμιση σε καμία χώρα δεν να αφορά επιλεκτικά ένα ταμείο! Έτσι για την ιστορία, το ταμείο των δημοσιογράφων υποστήριξαν στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Τέρενς Κουίκ. Λέξη για τον νόμο του (κανονικού) Τσολάκογλου...
mmadas.blogspot
*ΕΓΙΝΕ....


Άρθρο 4ο: Ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης και Υγείας. Μεταξύ άλλων, η κατάργηση εισφορών 2% και 2 τοις χιλίοις υπέρ του ΤΕΕ επί των αμοιβών των μηχανικών και των καταβαλλόμενων ποσών στους αναδόχους για την εκτέλεση δημοσίων έργων.
  146 ναι, 121 όχι, 26 παρών. Ο πρόεδρος δήλωσε ότι αυτό γίνεται «Δεκτό κατά πλειοψηφία» πράγμα που όμως αποδείχτηκε ότι είναι λάθος!





0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...