Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Il Divo, is that you ?


Δεν θα σταθώ στο επιβλητικό concept του πόστερ, τύπου Il Divo meets Les Miserables in a galaxy far, far away. Δεν θα σταθώ ούτε στο world tour, που στην πραγματικότητα σημαίνει διπλή εμφάνιση σε μπουζουξίδικο της Αστόρια. Θα σταθώ μόνο στο ανεκτίμητης αξίας βίντεο:




Μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό:
 Πότε θα καταλάβει ο Χάρης Βαρθακούρης ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Lionel Richie ;
 Τα μαλλιά του Δημήτρη Κόκοτα γιατί μου θυμίζουν στυλιζαρισμένη καντηλανάφτρα;
 Ποιός κακός άνθρωπος έπεισε τον Στέλιο Διονυσίου ότι η βαθιά φωνή είναι και αξιόλογη φωνή; Με την ίδια λογική να πάρει μέρος στο αφιέρωμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
 Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης γιατί δεν έχει κάνει καριέρα; Έχει πολύ καλή φωνή. Μου θυμίζει, βέβαια, τη Σωτηρία Μπέλλου κατά έναν περίεργο τρόπο.
 Γιατί δεν προσκλήθηκε η Όλγα Κιουρτσάκη στο tour να τραγουδήσει το Σου το 'λδκίζομαι ; Last time i checked, ήταν κι αυτή κόρη ενός θρύλου.
 Ποιά είναι η Candy Pomogne που καλούν τα παιδιά στο τέλος του βίντεο; Γιατί δεν μας τιμά με την παρουσία της; Έχει κάτι καλύτερο να κάνει; Μήπως την απήγαγε ο Χρήστος Μενιδιάτης ;
 Ο Γιώργος Γκάβαλος πληρώθηκε για να σκηνοθετήσει το βίντεο; Αν ναι, δεν θεωρεί κάπως αντιεπαγγελματικό να χρεώνει υπηρεσίες που παρέχει μεθυσμένος;
 Πώς τα καταφέρνουν τα αγόρια και δεν κουτουλάνε πάνω στο ονοματεπώνυμό τους, έτσι όπως τρέχει στην οθόνη κατά πάνω τους ;
 Γιατί απουσιάζει από τις συναυλίες ο Γιώργος Νταλάρας;
 Γιατί δεν εμπλέκεται με κάποιο τρόπο ο Μάκης Δελαπόρτας στο καλλιτεχνικό αυτό εγχείρημα; Απ' ό, τι ξέρω, κάποιοι από τους τιμώμενους πατεράδες είναι νεκροί.
Πλάκα πλάκα, βρίσκω την ιδέα του τουρ πολύ έξυπνη, ειδικά για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δεδομένα, που χαρακτηρίζονται από διαχρονική έλλειψη όρεξης και φαντασίας. Απλώς θα προτιμούσα να λείπουν όλοι και να τραγουδάει μόνο ο Χάρης Βαρθακούρης.
thecurlysue

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...